8.7 C
Maassluis
dinsdag, april 16, 2024

Automobilist rijdt van de dijk en komt schuin tegen boom tot stilstand Westlandseweg in Maassluis

- Advertentie-

Een automobilist is woensdagavond 14 december even voor 23.00 uur van de dijk afgereden aan de Westlandseweg in Maassluis. De auto kwam beneden aan de dijk tot stilstand schuin tegen een boom in de bosschages.

Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij geen bestuurder bij het voertuig aan. Een woordvoerster van de politie laat weten dat de politie inmiddels wel een inzittende van het voertuig heeft gesproken, maar dat het nog onduidelijk is of hij ook de bestuurder is. Waarom de bestuurder niet bij het voertuig is blijven staan na het ongeval, is nog onbekend.

Waardoor de auto van de weg is geraakt, is nog niet bekend. De politie laat aan 112Maasmedia weten hier nog onderzoek naar te doen. Mogelijk heeft gladheid een rol gespeeld bij het ongeval. Daarnaast troffen agenten in het voertuig flessen sterke drank aan. Of de bestuurder onder invloed reed, is niet bekend aangezien de politie nog niet weet wie er in het voertuig reed.

Een ambulance werd ook opgeroepen, maar was uiteindelijk niet meer nodig op de plek van het ongeval. Een berger heeft het voertuig omhoog getakeld. Het voertuig is zwaar beschadigd. De Westlandseweg was ongeveer 45 minuten afgesloten vanwege het ongeval.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-