13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

Automobilist aangehouden na eenzijdig ongeval Wippolderlaan N211 in Den Hoorn

- Advertentie-

Zondagochtend 19 februari is een automobilist aangehouden na een eenzijdig ongeval op de Wippolderlaan/N211 in Den Hoorn. Omstreeks 04:30 reed de automobilist richting de oprit van de A4, door nog onbekende oorzaak schoot de auto rechtdoor en ramde met hoge snelheid een verkeerspaal. De auto raakte hierbij zwaar beschadigd.

Na het ongeval werden de politie en de ambulancedienst opgeroepen. De politie heeft samen met een weginspecteur van Rijkswaterstaat de oprit naar de snelweg afgesloten, mede omdat op de rijbaan brokstukken van de auto lagen. De bijrijder is door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd, vervoer naar het ziekenhuis bleek na controle noodzakelijk. Het slachtoffer is met A2 (geen spoed) vervoerd naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de auto moest na een blaastest op straat mee naar het politiebureau voor een uitgebreide blaastest. Hij is aangehouden voor het mogelijk rijden onder invloed, op het bureau moet blijken of de bestuurder een te hoog promillage had.

Een berger van Vreugdenhil heeft de zwaar beschadigde auto afgevoerd.

Foto’s: District8

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-