17.6 C
Maassluis
maandag, mei 27, 2024

Auto rolt het water in terwijl bestuurder iets afgeeft bij woning Hellingkade Maassluis

- Advertentie-

Op de Govert van Wijnkade/ Hellingkade in Maassluis is woensdag 10 augustus rond 09.12 uur een voertuig het water in gerold. Omdat het in eerste instantie onduidelijk was of er nog iemand in het voertuig zat, werden de hulpdiensten massaal opgeroepen.

Meerdere brandweerkazernes, politiewagens, ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen. Ter plaatse stond de eigenaar veilig op de kade. Hierop werden alle hulpdiensten die nog onderweg waren afgemeld.

De bestuurder moest wat afgeven bij een woning aan de Hellingkade. Hij zette zijn voertuig stil op de weg, met de alarmlichten aan. Toen hij weer terug kwam was zijn auto verdwenen. Zijn auto bleek te zijn gaan rollen, hierdoor belandde de auto in het water.

De auto dreef een stukje af nabij de brug bij de Govert van Wijnkade. De auto zonk naar de bodem, een touw werd aan het wiel vastgemaakt om te voorkomen dat de auto niet verder ging afdrijven. Een berger en particuliere duikers zijn ter plaatse gekomen om de auto uit het water te halen.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-