Foto: Archief
Maassluis

Augustus 2021: 102 misdrijven gepleegd en 65 overlastmeldingen in Maassluis

In augustus 2021 in Maassluis zijn er 102 misdrijven gepleegd. Daarnaast ontving de politie 65 overlastmeldingen. Naast deze meldingen was de politie ook druk met het verlenen van hulp.

Misdrijven
De volgende misdrijven in Maassluis werden geregistreerd bij de politie in augustus 2021: Woninginbraak (3x), mishandeling (8x), bedreiging (4x),  diefstal uit motorvoertuig (7x), inbraak in schuur (2x), fietsendiefstal (20x), diefstal van motorvoertuig (1x), inbraak bij bedrijf (1x), vernieling (6x), brandstichting (1x), bezit en/of verkoop gestolen spullen (5x), diefstal uit ov. voertuig (2x), winkeldiefstal (2x), lokaalvredebreuk (1x), rijden onder invloed (2x), verkeersmisdrijf (1x), cybercrime (2x), verkeersongeval met letsel of doorrijden na ongeval (12x) en horizontale fraude (22x).

Het kan zijn dat er enkele misdrijven die in augustus in Maassluis zijn gepleegd ontbreken in dit overzicht. Dat komt omdat sommige misdrijven alleen op jaarbasis worden weergeven, denk hierbij aan zedenmisdrijven. Daarnaast worden kleine overtredingen niet meegeteld zoals foutparkeren, te hard rijden enz.

Overlast
Er kwamen in augustus 2021 65 overlastmeldingen binnen bij de politie in Maassluis. Vergeleken met juli daalde de overlast in Maassluis licht.

De overlastmeldingen waren: overlast door verward persoon (19x), geluidsoverlast (17x), openbare dronkenschap (1x), overlast door drugs of alcohol (7x) en overlast jeugd (21x).

Aanrijtijden
De politie ontving in augustus 33 spoedmeldingen in Maassluis. Bij spoedmeldingen is er sprake van (levens)gevaar of een heterdaad situatie.

De politie was bij alle 33 spoedmeldingen binnen de landelijk gestelde 15 minuten ter plaatse. Dat is 100%! Het is een knappe prestatie van de politie om bij alle spoedmelding zo snel ter plaatse te zijn.

 

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.