5.2 C
Maassluis
dinsdag, april 23, 2024

Asociale bestuurder bedreigt andere automobilist na gevaarlijke inhaalpoging Oostgaag N468 in Maasland

- Advertentie-

Een automobilist is vrijdagmiddag 16 juni bedreigd door een asociale bestuurder in een witte Mercedes in Maasland. Bij de bedreiging stapte bestuurder van de Mercedes uit en werd hij agressief tegen de andere automobilist. Daarbij werd de automobilist bedreigd, ook sloeg de bestuurder van de Mercedes op het voertuig van de andere automobilist.

Het incident begon op de Oostgaag N468 in Maasland. Daar probeerde de bestuurder van een witte Mercedes de automobilist in te halen op een gevaarlijke manier. De andere automobilist gaf hem daar opzettelijk geen ruimte voor. De bestuurder van de witte Mercedes werd verbaal agressief nadat hij niet de ruimte kreeg om op een asociale manier in te halen.

De bestuurder van de witte Mercedes bleef achter de andere automobilist aanrijden over de Oostgaag, Westgaag, Burgerweg en vervolgens de Coldenhovelaan op. Op de Coldenhovelaan stopte beide voertuigen en stapte de bestuurder van de witte Mercedes uit. De bestuurder van de witte Mercedes bedreigde vervolgens de automobilist met de dood. Daarbij maakte de bedreiger een snijdend gebaar met zijn hand rondom de halsstreek. Ook gaf de man klappen op het voertuig van de andere automobilist.

Op camerabeelden is te zien dat het gaat om een man tussen de 20 en 30 jaar oud met een Marokkaans uiterlijk in een witte Mercedes. De bedreiging gebeurde terwijl de automobilist al aan de lijn was met de 112-meldkamer. De bestuurder van de witte Mercedes is ingestapt en weggereden richting Maassluis. Voor zover bekend is hij niet meer aangetroffen door de politie.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-