13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

(Update: aangetroffen) AMBER ALERT | Vermissing: Brock (11), roepnaam Jayden

- Advertentie-

Update 00.15 uur: Zojuist na een intensieve zoektocht heeft de politie de vermiste 11-jarige Brock in goede gezondheid aangetroffen in Den Haag. De politie doet nog onderzoek naar wat er precies gebeurd is. Bedankt voor het meezoeken en het delen van de berichten!

De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar de vermissing van de 11-jarige Brock, roepnaam Jayden. De jongen is het laatst gezien in de Fluitenbergstraat in Den Haag op vrijdag 21 oktober omstreeks 15.00 u. De jongen is mogelijk in levensgevaar.

Jayden vertrok van school, maar is nooit thuis aangekomen. Het gaat om een blanke jongen, slank postuur, donker blond haar, zwarte jas met bontkraag, zwart/witte Nike schoenen en weg op grijze damesfiets. Rond 12.00 uur vanmiddag kreeg de politie de melding dat hij wordt vermist.

Het onderzoek naar de vermissing van Brock is in volle gang. Hij is mogelijk vanmiddag gezien in de Mall of the Netherlands in LeidschendamDe vermiste jongen is bij aankomst van de politie niet meer aangetroffen in het winkelcentrum. Heeft u iets gezien bij de Mall of the Netherlands bel dan naar de opsporingstiplijn 0800-6070. 

De politie heeft de zoekactie uitgebreid en er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) op de vermissing gezet. Dat wordt gedaan bij ingewikkelde rechercheonderzoeken die de inzet van een deskundig en omvangrijk team vereisen.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-