17.8 C
Maassluis
vrijdag, juni 21, 2024

Al ruim 7500 euro opgehaald voor door brand getroffen gezin in Maassluis

- Advertentie-

De doneeractie voor het door brand getroffen gezin aan het Lepelaarplantsoen in Maassluis heeft al ruim 7500 euro opgehaald. Dinsdagochtend stond de teller op 7577,- euro.

Woensdagochtend 5 juli brak de grote brand uit bij de woning aan het Lepelaarplantsoen door werkzaamheden van een dakdekker. Door de harde wind breidde de brand snel uit en sloeg de brand over naar twee naastgelegen woningen.

Lees ook: Grote rookontwikkeling bij zeer grote brand in meerdere woningen in Maassluis

Drie woningen hebben veel schade opgelopen, waarvan de woning waar de brand begon de meeste schade. Drie woningen zijn onbewoonbaar verklaard. Voor de gezinnen is onderdak geregeld.

”Door deze enorme brand staat dit gezin letterlijk op straat zonder ook maar iets van persoonlijke spullen. Met deze doneer actie willen wij dit gezin een steuntje in de rug geven zodat ze weer wat spulletje kunnen kopen die ze nu nodig hebben. Uiteraard zijn ze verzekerd maar dit zal naar alle waarschijnlijkheid langer op zich laten wachten”, aldus initiatiefneemster Deborah Huijser in haar motivering op Doneeractie.nl.

Video bij de brand:

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-