21.8 C
Maassluis
dinsdag, mei 21, 2024

Agressieve man rent naakt over straat en woningen binnen in Vlaardingen-Westwijk: agenten taseren hem

- Advertentie-

Op 12 juni is er door de politie een naakte man getaserd die voor veel hectiek zorgde in een straat in Vlaardingen-Westwijk.

Agenten werden die dag gestuurd naar de desbetreffende straat, aldaar kreeg de meldkamer meldingen binnen over een man die naakt over straat zou rennen en woningen binnen was gegaan. De meldkamer hoorde geschreeuw op de achtergrond.

Meerdere politiewagens werden naar de melding gestuurd. De eerste toegesnelde agent zag de naakte man al snel en sprak hem aan. De naakte man sprak geen Nederlands en leek sterk onder invloed van drugs. De agent probeerde de man rustig te krijgen, maar de naakte man bleef agressief en inlopen op de agent.

Ter aanhouding heeft de agent de stroomstootwapen (taser) getrokken en de man getaserd. Hierdoor werd de man tijdelijk verlamd en kon de man worden geboeid en aangehouden. Met vervolgens flink wat verzet, terwijl het erg warm was, werd de man in de politiebus gezet. De man reageerde nergens op en bleef agressief.

Omdat de man zwaar onder invloed leek en psychisch niet in orde leek, kwam er een ambulance ter plaatse. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Voor de veiligheid van het ambulancepersoneel reed de politie mee in de ambulance en achter de ambulance aan.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-