Maassluis

Agenten redden kindje uit snoeihete auto Mozartlaan in Maassluis

Twee politie-eenheden en een ambulance kregen woensdagochtend 8 september omstreeks 10.33 uur een melding van een opgesloten kind in een snoeihete auto aan de Mozartlaan in Maassluis.

Het kindje had de autosleutels in haar hand toen ze in de auto werd gezet. Bij het dichtgooien van de deur ging de auto op slot. De moeder van het kindje heeft direct mensen op straat aangesproken, maar door een taalbarrière begrepen de mensen haar in het begin niet. Omstanders hebben geprobeerd schaduw te creëren. Het raam inslaan lukte hen niet.

De politie was snel ter plaatse. Twee wijkagenten wisten direct met een lifehammer de ruit van het voertuig kapot te slaan en het kindje uit de auto te halen. Het kindje was helemaal nat van het zweet en voelde warm aan. De agenten hebben haar kleertjes uit gedaan en hebben de schaduw opgezocht.

Het kindje is in de ambulance nagekeken. De temperatuur van het meisje was al snel gedaald en ze reageerde overal goed op. De politie heeft het meisje nog een knuffelbeer als troost gegeven.

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.