9.7 C
Maassluis
zondag, maart 3, 2024

Agenten halen al duizenden euro’s op voor famillie overleden politieman uit Maassluis

- Advertentie-

Collega’s van de overleden 30-jarige politieman uit Maassluis zijn een crowdfundingsactie gestart. De vrouw van de omgekomen politieman, ook werkzaam bij de politie, raakte ernstig bij het auto ongeluk. Het stel heeft twee jonge dochters.

Lees ook: 30-jarige politieman uit Maassluis omgekomen bij ongeval in Noord-Holland

,,Met deze actie willen wij daar namens al jouw collega’s collectief voor zorgen, zodat je meiden zich daar geen zorgen om hoeven te maken. Wat er gebeurt gebeurt er, maar we zullen als een grote familie om jullie heen blijven staan. ” Aldus de collega’s van Politie Eenheid Den Haag.

Collega’s van de zwaargewonde politievrouw schrijven: ”Wij hebben nu geen woorden, we voelen ons machteloos. Wij zullen er voor jou en de meisjes zijn, dag in, dag uit. Wij willen het voor jou zo dragelijk mogelijk maken en daarom willen wij deze inzamelingsactie opzetten voor jou en de meisjes. Wij moeten dit doen voor Robin, zodat hij weet dat het goed komt met jullie.”

U kunt naar de crowdfundingsactie via: https://getfunded.nl/campagne/14322-in-loving-memory-of-robin-als-steun-voor-suus-en-hun-meiden-sofie-en-feline

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-