22.6 C
Maassluis
zondag, juni 23, 2024

Achtervolging na heterdaad inbraak met forse schade bij Luciano IJssalon op de Markt in Maassluis

- Advertentie-

Bij Luciano IJssalon op de Markt in Maassluis is vrijdag 21 april ingebroken. Bij de inbraak is de deur vernield en in het pand zelf zijn spullen overhoop gehaald, dat laat de politie weten aan 112Maasmedia.

De inbraak vond vrijdag rond 04:45 uur plaats. Agenten werden na een melding met spoed die kant op gestuurd. Toegesnelde agenten zagen bij aankomst een inbreker er vandoor gaan. Agenten gingen er direct achteraan, maar zijn hem rondom de Damstraat in Maassluis uit het zicht verloren.

”Hij droeg donkere kleding en een capuchon”’, vertelt de politie aan 112Maasmedia. De politie is een onderzoek gestart naar de inbreker. ”In de winkel waren spullen overhoop gehaald. Of en wat er daadwerkelijk buit is gemaakt, zal onderzocht moeten worden”, aldus de politie.

Beschikt u over camerabeelden rondom de Markt, Nieuwstraat of rondom de Damstraat waar rond het bovenstaande tijdstip een persoon voorbijkwam met die voldoet aan het signalement? Neem contact op met de politie via 0900-8844! Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000!

 

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-