16.3 C
Maassluis
donderdag, juli 25, 2024

54-jarige man vrijgesproken voor ontucht met 12-jarige stiefdochter in Maassluis

- Advertentie-

Na altijd stellig ontkent te hebben is een 54-jarige Antilliaan door de rechtbank vrijgesproken voor het plegen van ontucht met zijn 12-jarige stiefdochter in Maassluis. De man werd ervan verdacht dat hij zijn hand onder het shirt van zijn stiefdochter heeft gedaan en haar borsten heeft aangeraakt. Ook zou hij haar op de mond hebben gezoend en meerdere keren over haar blote buik en heupen hebben gewreven.

Uit politieonderzoek is gebleken dat het slachtoffer verschillende mensen heeft geappt over de gebeurtenissen met haar stiefvader. Daarnaast zou de man het slachtoffer ook berichten met hartjes en een boodschap waarin hij haar mist hebben gestuurd. De verdachte heeft zowel bij de politie als in de rechtszaal alles ontkend. 

Het OM is van mening dat er voldoende bewijs is en eiste een gevangenisstraf van 121 dagen, waarvan 120 dagen voorwaardelijk. De rechtbank heeft echter anders beslist en constateerde onvoldoende bewijs. Afgezien van de getuigenverklaringen van het slachtoffer is er namelijk geen ander bewijs voorhanden. Om die reden is de verdachte vrijgesproken. Het slachtoffer had een forse schadevergoeding gevraagd, maar door de vrijspraak krijgt het slachtoffer niets.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-