Maassluis

40-jarige verdachte van poging tot doodslag Crabethstraat in Maassluis 90 dagen langer vast

De 40-jarige verdachte van poging tot doodslag aan de Crabethstraat in Maassluis blijft 90 dagen langer vastzitten. De verdachte is het niet met deze beslissing eens, en gaat ertegen in hoger beroep. Dat laat het Openbaar Ministerie desgevraagd weten aan 112Maasmedia.

De 40-jarige Maassluizer werd na de vechtpartij direct aangehouden. Na de aanhouding werd zijn voorarrest verlengd met 14 dagen. Binnen deze 14 dagen werd besloten dat de man nog langer vast moest blijven zitten. Het voorarrest van de man werd daarop verlengd met 3 maanden (90 dagen). De verdachte is het er niet mee eens en gaat in hoger beroep.

Poging doodslag
In de nacht van vrijdag 9 juli op zaterdag 10 juli vond er een vechtpartij plaats in de Crabethstraat in Maassluis tussen twee mannen. De vechtpartij was het gevolg van een ruzie. Wat er aan deze ruzie is vooraf gegaan, is nog onduidelijk.

De ruzie ontstond die vrijdagavond rond 23.55 uur. Een automobilist en een fietser raakten in conflict met elkaar. De ruzie liep uit de hand waarbij de twee mannen in gevecht raakten met elkaar. De automobilist raakte zwaargewond en bewusteloos. Naast een ambulance kwam er ook een traumahelikopter met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam, de trauma-arts reed mee in de ambulance bij het slachtoffer.

De fietser, een 40-jarige man uit Maassluis, werd aangemerkt als verdachte en werd aangehouden door de politie. Het strafrechtelijk onderzoek zal moeten uitwijzen wat er die nacht precies heeft afgespeeld.

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *