21.1 C
Maassluis
zondag, juni 23, 2024

21-jarige verdachte van steekpartij in Maassluis blijft 90 dagen langer vastzitten

- Advertentie-

De 21-jarige verdachte van de steekpartij aan de Maasdijk in Maassluis blijft 90 dagen langer vastzitten, dat laat het Openbaar Ministerie weten aan 112Maasmedia.

Het feit waar de verdachte van verdacht wordt is te ernstig om de verdachte vrij te laten, daarom besloot de raadkamer het voorarrest van de verdachte met 90 dagen te verlengen. De verdachte wordt verdacht van poging tot doodslag.

Steekpartij
Het slachtoffer reed woensdagmiddag 26 mei rond 16.30 uur naar Maassluis, toen hem opviel dat een bestuurder agressief rijgedrag vertoonde. Hij hield de bestuurder in de gaten. Bij de kruising ter hoogte van de Coldenhovelaan werd de 54-jarige man klemgereden door de verdachte en  in zijn hoofd gestoken. Zijn oog werd daarbij ternauwernood gemist. Een getuige schoot de man direct te hulp, waarna de verdacht er vandoor ging.

Op 29 mei kon de politie een 21-jarige man uit Hoek van Holland aanhouden. Hij wordt er van verdacht een man uit Maassluis woensdagmiddag 26 mei in zijn voorhoofd te hebben gestoken nadat hij was klemgereden. Het voorarrest van de verdachte werd toen met twee weken verlengd. Inmiddels zijn die twee weken afgelopen en is het voorarrest opnieuw verlengd. Dit keer met 90 dagen, aldus het Openbaar Ministerie tegen 112Maasmedia.

 

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-