5.2 C
Maassluis
dinsdag, april 23, 2024

18-jarige Maassluizer ernstig gewond geraakt bij dodelijk ongeval in Poeldijk: man (35) overleden

- Advertentie-

Op de Monsterseweg in Poeldijk vond woensdagochtend 15 maart een dodelijk ongeval plaats. Daarbij is een man uit Monster overleden en een 18-jarige jongeman uit Maassluis zwaargewond geraakt. De politie onderzoekt het ongeval en komt graag in contact met getuigen.

Twee voertuigen botsten woensdagochtend rond 06.15 uur frontaal tegen elkaar. De bestuurders van beide voertuigen raakten zwaargewond. Een van hen, een 35-jarige man uit Monster, overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Een 18-jarige man uit Maassluis is onder motorbegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd.

Iets gezien?
Het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk is nog in volle gang. De politie komt graag in contact met getuigen, onder andere met de getuige die melding heeft gemaakt van het ongeval. Heeft u het ongeluk zien gebeuren of beelden van het incident? Dan komen we graag in contact met u, alle informatie kan van groot belang zijn voor het onderzoek. Bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Slachtofferhulp
Bent u getuige geweest van dit ongeval, dan kan dit zeer ingrijpend voor u zijn. Als getuige kunt u bij Slachtofferhulp terecht voor steun.  De ondersteuning die Slachtofferhulp biedt is altijd gratis. Bel 0900-0101 of laat op de website van Slachtofferhulp een bericht achter met verzoek tot contact. U kunt ook contact opnemen met de politie via nummer 0900-8844. Hier kunt u ook uw gegevens achterlaten, waarna slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-