7.8 C
Maassluis
zondag, maart 3, 2024

18-jarige jongen beroofd en bedreigd aan Koning W.A. Boulevard in Maassluis

- Advertentie-

Donderdagavond 10 december is er een jongen beroofd op de Koning Willem Alexander Boulevard in Maassluis. De 18-jarige jongen liep over de boulevard, toen hij gestopt werd door twee mannen. De twee beroofde de jongen van zijn AirPods, telefoon en portemonnee. Hierbij werd de jongen bedreigd, als hij zijn spullen niet af zou geven dan zouden de twee mannen hem mishandelen.

Na de beroving zijn de verdachten er rennend vandoor gegaan richting station Maassluis-West. De politie zocht met onder andere honden en een helikopter naar de daders. De vader van het slachtoffer is ook naar de plek van de beroving gekomen. Via de app ‘Zoek Mijn Iphone’ kon de vader precies zien waar de AirPods en telefoon van zijn zoon waren. De GPS-locatie gaf aan dat de telefoon in het bosgebied nabij Avonturis was.

De politie is direct met hond(en) en agenten het bosgebied ingegaan, ook zocht de politiehelikopter met een warmtebeeldcamera mee vanuit de lucht. De twee mannen werden niet in het bosgebied aangetroffen, wel trof de politie de telefoon van de jongen aan.

Opnieuw beroving
Ongeveer twee weken geleden werd er ook een man beroofd door in Maassluis. Deze beroving vond enkele tientallen meters verderop plaats, bij station Maassluis-West. Toen werd er een man beroofd van zijn scooter.

De politie doet onderzoek en is opzoek naar getuigen. Heeft u informatie wat de politie kan helpen bij het vinden van de daders? Bel met de politie via 0900-8844, liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-