17.1 C
Maassluis
dinsdag, mei 21, 2024

17-jarige jongen in elkaar geslagen op straat door jongens met bivakmutsen in Maassluis

- Advertentie-

Een 17-jarige jongen is woensdagavond 30 maart rond 20.00 uur in elkaar geslagen door drie jongens met bivakmutsen op in Maassluis. De jongen ligt gewond in het ziekenhuis. Volgens een familielid van de jongen werd de jongen uit het niets in elkaar geslagen.

De jongen liep met zijn vriendin over de Bosuilstraat in Maassluis. Plotseling kwamen er drie jongens met bivakmutsen op de jongen en zijn vriendin afgelopen. De jongen werd naar de grond gewerkt, in elkaar geslagen en hij kreeg trappen op zijn hoofd. De jongen raakte daarbij gewond. De verdachten sloegen na de geweldpleging op de vlucht. De vriendin van de jongen is erg geschrokken.

De 17-jarige jongen is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachten zijn drie jongens, rond de 17 jaar oud en hadden bivakmutsen op. ”We hebben gisteren het slachtoffer gesproken, er zijn nog geen aanhoudingen verricht”, aldus de politie aan 112Maasmedia.

”De mishandeling vond vermoedelijk iets voor 20.00 uur plaats. Wat er precies gebeurd is, moet nog onderzocht worden”, aldus de politie. De politie doet verder onderzoek. Heeft u rond 20.00 uur verdachte omstandigheden gezien of bent u getuige geweest van dit geweldsincident? Bel de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel 0800-7000!

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-