17.6 C
Maassluis
maandag, mei 27, 2024

16-jarige verdachte van bizarre steekpartij Vlaardingen maand langer in voorarrest

- Advertentie-

De 16-jarige jongen uit Vlaardingen die wordt verdacht van het neersteken van een 21-jarige vrouw op de Kortedijk in Vlaardingen blijft 30 dagen langer vastzitten.

De 16-jarige verdachte moest woensdag 11 mei voor de raadkamer verschijnen. De 16-jarige jongen uit Vlaardingen blijft 30 dagen langer vastzitten, zo besliste de rechter. De jongen wordt verdacht van poging doodslag.

Steekpartij
Het 21-jarige slachtoffer was zaterdagavond 16 april onderweg naar haar vriend na een hockeyfeest. Op weg naar het centrum van de stad werd ze om 23:45 uur uit het niets belaagd door een man die haar eerst voorbij fietste, omkeerde en haar vervolgens in haar rug stak. Ze dacht eerst dat ze een klap kreeg. Toen bleek dat het ging om een steekwond, is ze direct naar een ziekenhuis overgebracht. Inmiddels gaat het gelukkig goed met haar.

Grote impact
Door de hevigheid van het incident en de grote impact die het heeft op de omgeving, besloot Het Openbaar Ministerie al enkele dagen na het incident beelden vrij te geven. En met resultaat. Onder andere de getoonde beelden leidden naar de 16-jarige verdachte.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-