Vlaardingen

16-jarige jongens beroofd van scooter onder dreiging van messen in Vlaardingen-Holy

Zaterdagavond 27 november omstreeks 21.45 uur heeft er een beroving plaatsgevonden aan de Lissabonweg in Vlaardingen. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Een groep van 6 jongens beroofden de twee minderjarige jongens. De groep was volledig in het zwart gekleed. De groep daders hadden messen bij zich. Onder dreiging van de messen moesten de twee minderjarige jongens de scooter (Kenteken: 17-FPN-2) afstaan en twee helmen van 400,- per stuk.

‘De helft van de groep vluchtte na de beroving richting Schiedam, de andere helft richting winkelcentrum De Loper in Vlaardingen’, aldus de politie aan 112Maasmedia. De twee minderjarige jongens kwamen met de schrik vrij, zij raakten niet gewond.

De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen of mensen met dashcam of camerabeelden. Heeft u informatie of beelden die de politie kan gebruiken bij het onderzoek? Bel de politie via 0900-8844. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

Beeld van de gestolen scooter:

 

Lees ook:

More in:Vlaardingen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *