5.2 C
Maassluis
dinsdag, april 23, 2024

16-jarige jongen gestoken na ruzie met andere jongen Sweelinckstraat in Vlaardingen

- Advertentie-

Bij een steekpartij tussen twee jongens in de Sweelinckstraat in Vlaardingen is een 16-jarige Vlaardinger neergestoken. De andere jongen is vermoedelijk ook gestoken en gewond geraakt, maar is er vandoor gegaan. Op verschillende plekken in en rondom de straat zijn bloedspetters te zien. De politie zoekt de jongen die er vandoor is gegaan.

Om 17:45 uur werd het steekincident gemeld. Volgens getuigen had het tweetal ruzie en vond er een vechtpartij plaats, waarna vermoedelijk gestoken werd door beide jongens. Volgens getuigen zou het gaat om een Marokkaanse en een Antilliaanse jongen.

”De 16-jarige jongen is door iemand anders naar het ziekenhuis gebracht, want toen hulpdiensten arriveerden was hij niet meer in de omgeving van de Sweelinckstraat. Ook de andere betrokken jongen werd niet aangetroffen. Naar hem wordt nog gezocht”, zo meldt de politie.

Waarover de jongens precies ruzie hadden, wordt momenteel onderzocht. Er wordt buurtonderzoek verricht, getuigen worden gehoord en forensisch experts zoeken naar sporen. Heeft u informatie en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact met de politie op, dat kan via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-