13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

15-jarige jongen uit Maassluis aangehouden na steekpartij in Rotterdam: man (47) zwaargewond

- Advertentie-

Een 15-jarige jongen uit Maassluis is aangehouden voor betrokkenheid bij een steekpartij in Rotterdam. Bij de steekpartij raakte een 47-jarige man ernstig gewond.

Donderdagavond rond 22.30 uur vond het steekincident plaats op de Grote Beer in Rotterdam. Hierbij is een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gewond geraakt. Een 15-jarige jongen uit Maassluis is in de nabije omgeving kort na het incident aangehouden. Zijn rol bij de steekpartij wordt onderzocht. De politie doet onderzoek naar (de toedracht van) het incident en komt graag in contact met getuigen die meer kunnen vertellen over wat er precies is gebeurd.

Steekpartij
Rond 22:30 uur krijgt de politie melding van een steekincident aan de Grote Beer in Rotterdam. Ter plaatse treft de politie één slachtoffer aan. Hij ontvangt direct eerste hulp en wordt vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis. De man liep minimaal één flinke steekwond op, naast de politie en ambulancezorg kwam ook het Mobiel Medisch Team (MMT) met spoed ter plaatse.

Ook hoort de politie dat er mogelijk meer mensen betrokken waren en mogelijk gewond zijn geraakt. Een 15-jarige jongen uit Maassluis wordt kort na het incident in de omgeving aangehouden. Hij is niet gewond.

De politie heeft met getuigen gesproken en stelt beelden veilig. Ben jij betrokken geweest bij dit steekincident of heb je informatie voor de politie? Bel 0900-8844! Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000!

Foto’s: Nieuws op Beeld / Jeffrey Jacobs

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-