16.6 C
Maassluis
maandag, mei 20, 2024

1,5 jaar cel geëist tegen man (22) die Maassluizer met een mes in gezicht stak na verkeersruzie in Maassluis

- Advertentie-

Het Openbaar Ministerie heeft 1,5 jaar cel geëist, waarvan 6 maanden voorwaardelijk, tegen de 22-jarige Kevin S. uit Hoek van Holland. De man uit Hoek van Holland wordt verdacht van een steekpartij in Maassluis. De steekpartij vond op 26 mei 2021 rond 16.30 uur plaats op de Maasdijk in Maassluis. De steekpartij was het gevolg van een verkeersruzie.

Lees ook: Rechtbank heropent onderzoek naar steekpartij in Maassluis: wie stak de automobilist met een mes in zijn gezicht?

Poging tot doodslag kon volgens de Officier van Justitie niet bewezen worden, maar zware mishandeling wel. Justitie eist daarom 1,5 jaar cel, waarvan 6 maanden voorwaardelijk. Dat meldt mediapartner WOS.

Steekpartij
Woensdag 26 mei 2021 vond er een verkeersruzie plaats op de Maasdijk in Maassluis, nabij de Schenkeldijk. Hierbij werd een toen 54-jarige man uit Maassluis in zijn voorhoofd werd gestoken met een mes. Na de steekpartij ging de verdachte er vandoor, het slachtoffer is uiteindelijk vervoerd naar het ziekenhuis.

Aanhouding
De politie ontving na de steekpartij een Meld Misdaad Anoniem melding over het incident waarbij een kenteken van de auto werd doorgegeven. Dit is het kenteken van de auto van Kevin S. uit Hoek van Holland. De auto voldoet aan de beschrijving die het slachtoffer heeft gegeven over de auto waarin de dader wegreed. Ook zegt het slachtoffer zeker te weten dat Kevin S. degene is die hem heeft gestoken.

De rechtbank doet op 16 februari uitspraak in de zaak.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-