5.2 C
Maassluis
dinsdag, april 23, 2024

13-jarige jongen vist groot vuurwapen uit het water bij Weverskade in Maassluis

- Advertentie-

Een 13-jarige jongen uit Maassluis die donderdagmiddag 19 januari aan het magneetvissen was aan de Weverskade in Maassluis heeft wel een heel bijzondere vondst gedaan: namelijk een groot vuurwapen.

Rond half 4 in de middag trof de 13-jarige jongen het vuurwapen aan tijdens het magneetvissen. ”Het vuurwapen lag in het water en bleef ‘plakken’ aan de magneet van de jongen, hierdoor werd het vuurwapen uit het water gehaald”, vertelt de politie aan 112Maasmedia. De politie werd gebeld en kwam ter plaatse.

”We hebben het wapen in beslag genomen en overgebracht naar de Forensische Opsporing. Daar wordt gekeken of het vuurwapen is gebruikt bij een misdrijf en om wat voor vuurwapen het precies gaat”, vertelt de politiewoordvoerder aan 112Maasmedia.

De agenten in Maassluis hadden deze donderdag een redelijk drukke dienst, agenten zijn onder andere lang bezig geweest bij een triest en verdrietig incident in een woning, minderjarige winkeldieven en poging tot beroving. Er is helaas nog niemand aangehouden voor de poging tot beroving, de aangifte is opgenomen en de politie doet verder onderzoek.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-